2022-01-09 07:27:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Az elmúlt időszak nyomása után végre javulnak a kilátásaid

Napi horoszkóp január 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold vasárnap is a jegyedben jár, s lelkesedéssel tölti meg a szívedet. Bármibe kezdesz, valójában bármit teszel, teljes a siker. A napi horoszkóp szerint érdemes ugyanakkor sokat mozogni, kirándulni, mert ez a felfokozott energia könnyen türelmetlenné tehet. Ha így teszel, érezheted a harmóniát egész nap. Élvezz ki minden percet!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az elmúlt időszak nyomása után végre javulnak a kilátásaid az élet több területén is. Mindez pedig arra inspirálhat, hogy kicsit lazíts és többet foglalkozz a magánjellegű tervekkel. Ha izgalomra, kalandra vágysz, mi lehetne erre jobb tevékenység, mint egy jó kirándulás? Találj ki valamit vasárnapra!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Vasárnap talán sikerrel lezárhatsz egy nehezebb időszakot az életedben. Könnyen lehet, hogy most még azok is a dicsérnek, akik amúgy rendszeresen valamilyen kritikával illetnek téged, így ez méltán jelenthet némi elégtételt számodra. Fogadd el a bókokat mosolyogva, s ne kutasd az okokat!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne feledd, hogy soha nem tehetsz egyszerre mindenki kedvére. Bármennyire is igyekszel, mindig lesz valaki körülötted, akinek valami nem tetszik, vagy sérti az érdekeit. Talán nem is kell folyton ezzel törődnöd. Aki igazán számít neked, csak annak a véleményével foglalkozz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha az életed valamelyik területével elégedetlen vagy, netán úgy érzed, nem becsülnek meg eléggé, akkor ne várj tovább, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy jó irányba változzanak a dolgok. Az érdekeidet neked kell érvényesíteni, a harcot neked kell megvívni. Vasárnap például remek alkalmad nyílik, hogy megtegyél egy fontos lépést.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Vasárnap úgy kerülhetnek az érzékeny ügyek is terítékre, hogy közben nem kerül sor vitára. Érdemes tehát tisztázni mindazt, amit eddig talán csak kerülgetettél, netán a szőnyeg alá söpörtél. Most igazán lényegi kérdéseket is rendbe tehetsz. Élj a lehetőséggel!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold és a Szaturnusz kedvező fényszöge hatására más szemmel tekintesz a többiekre. Lelkesíteni, inspirálni tudod őket, aminek nagy hasznát veszed a családi életben. Olyan olajozottan mehet vasárnap minden, ami igazán elégedetté tesz téged. Harmóniában leszel magaddal és a környezeteddel is


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nyugalmasabb a lelked vasárnap, amivel különösen jó hatással lehetsz az emberi kapcsolataidra. Most jobb időszak kezdődik, ami alkalmad ad, hogy valakivel tovább építsd, erősítsd a kapcsolatodat. De arra is alkalmas, hogy feloldjon egy meglévő feszültség.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdemes vasárnap kezdeményezni egy cél érdekében, amihez erőt és önbizalmat kell gyűjtened. Mindebben támogatást kaphatsz a szeretteitől, de saját magad is tehetsz annak érdekében, hogy magabiztosabb lábakra állhass. Gondold végig, mi mindenre lehetsz most büszke!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Együttáll a Nap és a Vénusz a Bak jelében, ami örömteli napot ígér, sok nevetéssel és romantikával. Mindenfajta együttműködés is könnyedén megy, boldogságot hoz a vasárnap, és talán egy különleges, örömteli hírt is tartogathat. Lehet, hogy korábban nem kellően megbeszélt témák kerülnek ismét napvilágra.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az újév beköszöntével kicsit komolyabban átgondoltad az életedet, és máris változtattál néhány dolgon magad körül. Vasárnap érdemes átgondolnod, hogy ezekkel a változtatásokkal biztosan eléred-e a kívánt hatást? Ha nem, talán eljött az ideje a finomhangolásnak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Minden gondolatod az emberi kapcsolatok körül forog. Ha ezen a területen minden jól alakul, akkor úgy érzed, rendben van az életed. Ha viszont problémáid adódnak, akkor elönthet a pánik. Hidd el, a legtöbb feladatot egyedül is meg tudod oldani. A jól működő kapcsolat csak hab a tortán...

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: